top of page

Aromameditation

Kom och meditera, eran favorit är tillbaka. Den 26 Juni kl 18:30-20:30 öppnar jag dörrarna och välkomnar dig till True Awareness Aromameditation. Slappna av, lyssna till din inre röst och främja energi och balansen inom dig. 

Om Pose

Vad bär du på som du skulle må bra av att släppa taget om, acceptera eller frigöra för att finna välmående i ditt liv?

 

Så många gånger går vi och bär på tankar och känslor som tillhör dåtiden, vilket förhindrar oss från att leva här och nu. I den här meditationen ska vi använda eteriska oljor som stödjer den inre läkningsprocessen för balans och emotionell frigörelse. Du ska få uppleva kraften av att meditera med eteriska oljor som främjar harmoni och inre lugn. I en guidad meditation får du ta emot budskap på din väg, balansera din energi och uppleva den fantastiska gemenskapen när vi möts i nuet. 

 

I tusentals år har eteriska oljor används för att främja kontakten med högre medvetande. För att komma i kontakt med den inre rösten och öka medvetenheten för att leva i balans med kropp och själ. 

 

Till meditationen kommer du precis som du är, det är en meditation för alla nivåer och ett jätte fint tillfälle för dig som är nyfiken att prova.

 

Fika ingår och alla får ett ord på vägen och ett kanaliserat budskap genom mig innan vi avslutar.

 

Max 10 platser, så först till kvarn.

Kontakta mig för anmälan.

 

Vi möts den 26 Juni kl 18:30-20:30

I Växtkrafts lokaler på Åke Falcks Gata 3, 412 72 Göteborg 

 

Pris: 250:-

 

Varma hälsningar Sara Ljungström

från True Awareness 

bottom of page