top of page

Omdömen

Här kan du läsa mer om upplevelsen andra har haft efter en behandling eller session hos True Awareness.

Close-up of Milky way galaxy with stars

Dear Sara,

What a blessing to receive this reading. Your guidance and your way of tuning in on my energy to tell me about the processes in life I am aware of, but also lighting the parts wich I am not aware was a great gift to receive. 

It was like a hold on, a guiding light that shine upon my path. 

And that is how it feels. You as a guiding light, giving direction and words of wisdom. All was spot on, no doubt about that. I would recommend all to receive a beautiful reading from you. 


In loving light. 

Jag har med glädje fått ta del av readingen "Mapping your souls blueprint" och jag vill bara säga wow! Vilken upplevelse. Denna Reading är inte bara en vägledande läggning med kort, det är också en healingbehandling på så många nivåer. Jag kom till Sara och var lite låg och lämnade sessionen med ett leende på läpparna. Jag har även lyssnat på readingen flera gånger efteråt och kunnat se nya dimensioner som jag inte såg där och då. Sara har en unik förmåga att se och återknyta dig till din bana och till ditt ursprung. Hon både läser av och ger vägledning och kalibrerar den energi som är stagnerad. Jag rekommenderar varmt Sara både för healingbehandling och olika readings, när du känner att du fastnat eller behöver en boost. 

Med värme, S

Sara har en mjuk men kraftfull energihealing. Jag kände mig trygg och behandlingen tog bort spänningar jag dragits med en längre tid. Jag fick även goda framtida råd som hjälpte mig att navigera genom en jobbig konflikt som vid den tidpunkten verkade hopplös.

Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av regndroppsmasssagen, gick dit med öppet sinne. Förutom att det doftade gott och var oerhört avslappnande öppnade den upp inre känslor under tiden Sara masserade mig. Den befriande och rofyllda känslan som massagen och oljorna gav höll i sig ett bra tag efteråt. Häftig upplevelse och definitivt något jag vill rekommendera.

bottom of page