top of page
Lavendelfält

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en lätt, skön, avslappnande och rogivande behandling med väldoftande eteriska oljor.

Baserad på tekniker som i århundraden varit kända för förmågan att ta hand om sinne, kropp och själ.

Massagetekniken som används är mjuk och varsam, samtidigt som den är kraftfull tack vare de eteriska oljorna som är stärkande och främjar kroppens naturliga läkningsförmåga.

Denna behandlingen kan minska eller avlägsna smärta, mildra kramper och spänningar i muskler, minska oro och stress, samt främja en rofylld känsla av lugn, inre balans och välmående. 

Vid massagen används bla. Vitaflexteknik tillsammans med andra välgörande massagetekniker och de eteriska oljorna appliceras på fötterna och på ryggen.

Inför din behandling har jag förberett rummet med avslappnade musik och tända ljus för att skapa en miljö där du i lugn och ro kan slappna av och njuta av din behandling. 

Massagen avslutas med att du kommer få ligga en stund med en skön värmepackning på ryggen för att ta del av oljornas fulla effekt. 

De eteriska oljorna tar sig in i muskulaturen och stimulerar alla dina sinnen. Regndroppsmassagen stärker den fysiska kroppen samtidigt som den främjar kroppen känslomässigt, mentalt och verkar balanserande för energin. 

Massagen är energigivande samtidigt som den bidrar med lugn och avslappning i kroppen. Den främjar cirkulationen och ökar blod och lymfcirkulation.

Den främjar utsöndrande av hormoner som gör att vi mår bra och känner lugn, däribland hormonet oxytocin. Efter bara en massage visar forskning hur stressnivåerna minskar i blodet. 

Regndroppsmassagen är utmärkt för dig som vill ha en rogivande behandling som får dig att slappna av medans du får en mjuk massage. Efter behandlingen känner dig harmonisk, lugn och avslappnad i kroppen.

Varmt välkommen att boka din tid.

skönhetsprodukt

För dig som vill veta mer

INFORMATION HITTAR DU NEDAN

Under behandlingen används ekologiska eteriska oljor varsamt framställda för att bevara oljans naturliga egenskaper. De eteriska oljorna är väldoftande och består av koncentrerat växtextrakt som man får fram genom ångdestillering, kallpressning eller genom att tappa trädet på koda. 

Alla de oljor som används vid Regndroppsmassagen har olika egenskaper. Nedan kan du läsa lite kort om varje olja, dess egenskaper samt vad den kan främja:


Valor: balanserar kroppens energi, främjar känslomässig balans, självförtroende och mod. Valor har en mjuk kryddig och söt doft. En oljeblanding av gran, rosenträd, blå renfana och frankinsence  med en bas av mandelolja.  

Denna oljan doftar fantastisk och är mångas favorit. Den skapar en lugn miljö i rummet och främjar en upplyftande känsla. 

Oregano: en kraftfull olja med immunfrämjande egenskaper. Den kan stärka immunförsvaret genom att attackera bakterier och virus. Balanserar matsmältningen och kroppens vitala delar, samt har positiv effekt på för andningsfunktionen. 

Timjan: en olja historiskt känd för att främja immunförsvaret, den har en kryddig, varm och örtig doft och har länge använts som medicinsk ört. Timjan stärker immunförsvaret, andningssystemet, matsmältningen och kan motverka trötthet och fysisk svaghet. 

Basilika: muskelavslappnande vid massage. Bra vid magproblem, dåligt minne eller mental trötthet. 


Cypress: denna oljan används bla. för sina antibakteriella egenskaper. Förbättrar cirkulationen, öppnar luftvägar, kan främja kroppen vid svullna leder, åderbrock och celluliter. Bidrar till att lindra kramp samt verkar stärkande och lugnande. 

Vintergröna: antiinflammatoriska och smärtstillande egenskaper. Bra för både ben, muskel och ledbesvär. En olja som främjar reningen av lymfsystemet och ökar blodcirkulationen. 


Mejram: en olja som verkar muskelavslappnande och används för att lugn nerverna. Kan vara lindrande vid kramp och migrän. Mejram kan bidra med energi vid stress och svaghet samt dämpa verk. 


Pepparmynta: uppfriskande härlig doft av mint med en svalkande effekt. En olja som höjer och öppnar känselsinnet. Verkar välgörande vid feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Pepparmint stimulerar cirkulationen, medvetandet och minnet. Kan vara mycket rogivande efter fysisk träning för en avslappnande effekt på muskler. Ger en uppiggande men samtidigt harmonisk och lugnande känsla. 


Aroma Size: verkar avslappnade och lugnande . En blandning av basilika, mejram, lavendel, pepparmint och cypress. Stödjer kroppen vid huvudverk och migrän. Kan lindra trötta, spända, ömma muskler vid skador men också vid trötthet och stress.


Dessa 9 oljor används vid en Regndroppsmassage eventuellt tillsammans med andra oljor som främjar just dig och de du behöver. Tekniken grundades 1980 av Young Livings grundare Gary Young och är bla. inspirerad av Lakota Indianernas medicin tekniker. 

Skriv gärna till mig om du vill veta mer.

bottom of page