top of page

Boka din reading här

Close-up of Milky way galaxy with stars
Science Museum Space Exploration

Medial Vägledning

KLARHET OCH VÄGLEDNING DÄR DU BEFINNER DIG.

Ibland är allt vi behöver att titta på livet från ett annat perspektiv. "vad är det som händer när allt står stilla och vart är jag påväg?" Under denna session kanaliserar jag budskap, tar tempen på din energi och drar kort för att du ska få klarhet och vägledning där du befinner dig.

*Kan utföras på distans.

Mapping The Souls Blueprint

VAD ÄR DIN SJÄLS UNIKA UTRYCK?

I denna läggningen gör vi en karta över din själ. Där du får en större förståelse över din själs plan. Det är en helande och aktiverande process som verkar för att integrera din själs sanning. Syftet i denna processen är att ge dig en djupare förståelse av din själs unika utryck, samtidigt som den vägleder dig tillbaka till harmonin inom dig.


*Kan utföras på distans.

Tystnaden är inte tom, den är full av svar.

TRUE AWARENESS

Omdömen

LÄS OM KÄNSLAN EFTER EN READING

Här kan du läsa om upplevelser andra personer har haft efter en Reading hos mig.

Close-up of Milky way galaxy with stars

Dear Sara,

What a blessing to receive this reading. Your guidance and your way of tuning in on my energy to tell me about the processes in life I am aware of, but also lighting the parts wich I am not aware was a great gift to receive. 

It was like a hold on, a guiding light that shine upon my path. 

And that is how it feels. You as a guiding light, giving direction and words of wisdom. All was spot on, no doubt about that. I would recommend all to receive a beautiful reading from you. 


In loving light. 

- SIMONE

Jag har med glädje fått ta del av readingen "Mapping your souls blueprint" och jag vill bara säga wow! Vilken upplevelse. Denna Reading är inte bara en vägledande läggning med kort, det är också en healingbehandling på så många nivåer. Jag kom till Sara och var lite låg och lämnade sessionen med ett leende på läpparna. Jag har även lyssnat på readingen flera gånger efteråt och kunnat se nya dimensioner som jag inte såg där och då. Sara har en unik förmåga att se och återknyta dig till din bana och till ditt ursprung. Hon både läser av och ger vägledning och kalibrerar den energi som är stagnerad. Jag rekommenderar varmt Sara både för healingbehandling och olika readings, när du känner att du fastnat eller behöver en boost. 

Med värme

- S

bottom of page