top of page

Life Coaching

FÖR EN VARDAG FYLLD AV ENERGI, HARMONI, SYFTE & MENINGSFULLHET
VAD LÄNGTAR DU EFTER? VAD VILL DU?

Som Certifierad Life coach hjälper jag dig att finna verktygen för att skapa klarhet och positiva förändringar i ditt liv. Kämpar du i din vardag med stress, inre motstånd, låg självkänsla och motivation? Känns det ofta som att energin är slut och du går på reservnivå i en värld där tiden aldrig tycks räck till? 

Life coaching är för dig som vill skapa förändring, investera i dig själv, prioritera dig själv och uppnå dina personlig drömmar och målsättningar, för att leva livet fullt ut.

TGGR2237.JPG

Bara för ett ögonblick...

Föreställ dig att du har precis allt i ditt liv som du behöver för att må bra, precis allt. Du är fri från stress, fylld av tacksamhet och motivation, redo att starta din dag. Ditt arbete ger dig en känsla av inspiration, syfte och meningsfullhet. Du är omgiven av människor och relationer som du älskar. 


I ditt liv finns utrymme för dig och du lever livet fullt ut…. Du är Fri!


Hur känns de?

Är du redo att göra en förändring?

Varmt Välkommen att boka Life Coaching hos 

Ture Awareness. 

Investera i dig själv och ditt välmående:

1 coachingsamtal 850:-

3 coachingsamtal 2400:-

5 coachingsamtal 3750:-

Varma Hälsningar Sara Ljungström 

Från True Awareness 

Senaste omdömen

LÄS OM KLIENTUPPLEVELSER HÄR

Life Coaching 

Det har känts spännande, tryggt, utmanande (på ett bra sätt), lärorikt och inspirerande. 

Jag fick omedelbart en mycket positiv känsla av Sara och tyckte att hon utstrålade en mycket härlig positiv energi, jag blev så glad av det. Jag kände mig också trygg att dela med mig av mina tankar under coachningen, lyssnad på och respektfullt bemött. 

Jag skulle rekommendera coachning hos True Awareness till alla som behöver få en utomståendes blick på sitt liv eller som kanske kört fast i någon frågeställning och behöver få konkreta verktyg för att komma framåt. 

CLARA

Det har känts väldigt tryggt att bli coachad av Sara. 

Min upplevelse har varit jättebra. Jag har känt mig sedd och stöttad och hittat verktyg jag kan använda mig av i min vardag och i mitt liv. 


Jag tror att alla skulle dra nytta av att ha en livscoach i sitt liv. Jag skulle främst rekommendera life coaching till dem som:

- känner sig vilsna och inte vet vilken väg de ska gå

- känner att de står och trampar på samma plats men vill vidare

- känner att det saknas något i deras liv

- vill inspireras eller få stöttning i livet

- inte har en hållbar vardag

- är dränerade på energi och livslust

- är öppna för nya insikter och möjligheter

Tack Sara för jättefin coachning. Det har hjälpt mig otroligt mycket i min utveckling för min inre och spirituella värld. Önskar dig all välfärd.

SANDRA

Life Coaching

I början var jag ovan att prata om mig själv men Sara guidade mig på ett fint sätt som gjorde att jag kände mig trygg.


Jag har förstått hur mycket tankens kraft påverkar mig och att jag har de allra flesta svaren inom mig själv. Det har varit lite av en aha-upplevelse och jag är medveten om att detta kräver övning. Jag får en härligt positiv känsla i kroppen när jag tänker tillbaks på coachningen. Funderar på om det är någon jag inte skulle rekommendera coachning till och kommer faktiskt inte på någon. Så oavsett vart du befinner dig i livet så tror jag att en coachning hos True Awareness kan tillföra nya synvinklar och utveckling.

MVH A

Först och främst vill jag tacka dig Sara för de 5 underbara coachingsamtal som jag hade med dig.

För mig kändes de jättebra att få vägledning och coachning i mitt liv.Jag kände i mitt liv att jag har många mål och samtidigt några hinder för att nå mina mål. Jag hade olika val men visste inte riktigt vilken som var bäst för mig. 


Genom att bli coachad fick jag lite mer stöttning i min personliga utveckling, kunde förstå mig själv mycket bättre och veta vad jag verkligen ville. Att kunna göra medvetna val och att tillsammans med min coach göra en riktigt bra plan för mina mål.

För mig var det jätteviktigt att välja en coach som har erfarenhet, är proportionell i sitt arbete och viktigaste för mig var den inre energin och kemin som skulle funka mellan oss, jag kände Sara(True Awareness)genom mediala cirkel som hon och en annan underbar tjej hade och när jag fick veta att hon också är Life Coach ville jag utan tvekan bli coachad av henne. Jag kände mig trygg hos henne och genom att ställa frågor som var utmanande stretcha hon mig till nya insikter och idéer kring hur jag vill planera mina mål. När jag satt framför henne i mina coachning samtal så kände jag hur hon älskar sitt jobb och från hela sitt hjärta vill hjälpa mig att kunna gå vidare i mitt liv och hitta min inre styrka därför rekommenderar jag Sara jättestarkt.

Jag rekommenderar coachning för personer som har många mål men inte vet inte hur de ska nå dem, eller ser många hinder på vägen och inte vet hur de ska lösa dem, hinder kan vara inre hinder som rädslor t.ex. att vilja ta ett kliv framåt i sitt personliga utveckling och gå vidare och att hitta sin inre motivation. Coachning är verkligen en kraftfullt verktyg för att uppnå förändring. Jag rekommenderar coachning till den som känner att den ibland går vilse i sitt liv. Med hjälp av coachning kan du hitta din rätta väg eller veta att du är på rätt väg.

MARJAN

bottom of page