Life Coaching

FÖR EN VARDAG FYLLD AV SYFTE & MENINGSFULLHET

TGGR2237.JPG

Under sommaren har jag haft den fantastiska möjligheten att utbilda mig till Diplomerad Life Coach. Vilken resa det har varit. Jag är helt fascinerad över den mentala klarhet, motivation och vision jag lämnar coaching veckan med, det känns helt otroligt. Aldrig i mitt liv har jag ställt så många frågor till mig själv. Frågor som öppnat upp för svar och möjligheter. Vägen har aldrig tidigare varit så tydlig och klar. Jag vet precis vad jag ska göra, vart jag är påväg och vad som är mitt nästa steg för att nå mina drömmar. 


Under hösten 2022 kommer jag arbeta för att bli Certifierad Life Coach och under den här tiden erbjuder jag coaching samtal till reducerat pris: 

1 Coaching samtal 60min 400:-

3 Coaching samtal 60min/3ggr 1000:-

5 Coaching samtal 60min/5ggr 1500:- 

Ordinariepris för för Coaching samtal 60min efter Certificering 850:- 


Känner du hur din inre röst kallar? Du önskar skapa en vardag fylld av syfte och meningsfullhet. Du vill få klarhet och lära känna dig själv? 

Finns det något i ditt liv du skulle vilja tillföra eller bli av med/avsluta? 

Det spelar ingen roll om det är en känsla eller en situation, som Life Coach möter jag dig precis där du befinner dig.

Är du intresserad så skickar du en intresse anmälan och anger vilket packet/session du önskar boka, så kommer jag kontakta dig för att boka vårt första Coaching samtal, samt att jag kommer skicka ut förberedande material till dig för att du ska få ut så mycket som möjligt av din coaching. 

Jag ser så otroligt mycket framemot att möta dig.

Tveka inte att skriva till mig om du har frågor eller funderingar. 

Vid din bokning väljer du om du vill ha ditt samtal på distans via zoom eller på plats i lokalen på Åke Falcks Gata 3 i Göteborg. 


Varmt Välkommen!

Hälsningar Sara Ljungström 

Från True Awareness