Healing

UPPLEV KÄNSLAN AV BALANSERAD ENERGI

Låt kroppen komma i balans och harmoni. En mycket avslappnade behandling som balanserar, renar och fyller på med energi. Den stödjer kroppens naturliga läkningsprocess samtidigt som den kan bidra till en känsla av inre välbefinnande. En behandling som kan vara mycket välgörande för dig som upplever dig blockerad, emotionellt, fysiskt, metalt eller energimässigt.

*Kan utföras på distans.

Energy Healing
healing Stones

Chakrabalansering

NÄR DU VILL BALANSERA DIN ENERGI

Balansera kroppens energicenter med Chakrabalansering. En avslappnande och välgörande behandling som lättar och renar din energi.


Med inre balans skapar vi skönhet i livet.

Vägledande Samtal

LÄRA KÄNNA DIN INRE KRAFT

Du har kommit till en plats i livet där du är redo att arbeta med din inre utveckling. Du vill lära dig att komma i kontakt med ditt Sanna medvetande, lära dig urskilja din inre röst och förstå dig själv. För dig som vill finna redskapen för att frigöra dig från de begränsningar och mönster du satt upp runt omkring dig. Du är redo att vända uppmärksamheten inåt i början på en helande resa.
Allt börjar inom dig.

IMG_3338.JPG
 
Ljus och bär

Omdömen

 

Sara har en mjuk men kraftfull energihealing. Jag kände mig trygg och behandlingen tog bort spänningar jag dragits med en längre tid. Jag fick även goda framtida råd som hjälpte mig att navigera genom en jobbig konflikt som vid den tidpunkten verkade hopplös.

- A