top of page

Healing

UPPLEV KÄNSLAN AV BALANSERAD ENERGI

Låt kroppen komma i balans och harmoni. En mycket avslappnade behandling som balanserar, renar och fyller på med energi. Den stödjer kroppens naturliga läkningsprocess samtidigt som den kan bidra till en känsla av inre välbefinnande. En behandling som kan vara mycket välgörande för dig som upplever dig blockerad, emotionellt, fysiskt, metalt eller energimässigt.

*Kan utföras på distans.

Energy Healing
healing Stones

Chakrabalansering

NÄR DU VILL BALANSERA DIN ENERGI

Balansera kroppens energicenter med Chakrabalansering. En avslappnande och välgörande behandling som lättar och renar din energi.

 

Med inre balans skapar vi skönhet i livet.

EnergiFeeling

När du vill säga Ja till den levande energin inom dig. Känslomässig balans & inre välmående.

Denna behandling är djupt avslappnade och skapad med syftet att främja känslomässig balans och frigörelse samtidigt som den balanserar energin. 

 

Behandlingen startar med en Chakrabalansering och därefter följer, en mjuk Feelingsmassage med eteriska oljor speciellt framtagna för att främja emotionellt välmående och processen att frigöra stagnerade känslor med syftet att frigöra din kraft och skapa inre balan & harmoni.

 

Avslutningsvis hålls ett integrerande samtal och kanaliserat budskap med ord på vägen. 

07B47795-7186-4A27-88EF-1390DC3B9789.PNG
IMG_9115.jpeg

Omdömen

Healing hos Sara är som balsam för kropp och själ. Hon har en förmåga att förmedla så mycket visdom och kärlek. Jag har inte upplevt en starkare healing hos någon tidigare och jag kan inte nog rekommendera alla att gå till Sara för klarhet, påfyll, viktiga budskap och insikter och en så fantastiskt energi. Sara är en otroligt fin och varm person så får hela dig att känna dig trygg och välkomnad. 

- M.R

Saras behandlingar är inget annat än magi. Så tacksam att du finns och sprider ditt ljus i världen 🙏🏼💫 

- S.H

Sara har en mjuk men kraftfull energihealing. Jag kände mig trygg och behandlingen tog bort spänningar jag dragits med en längre tid. Jag fick även goda framtida råd som hjälpte mig att navigera genom en jobbig konflikt som vid den tidpunkten verkade hopplös.

- A

bottom of page